Στις 25 Αυγούστου ξεκινάει η κορυφαία μπασκετική διοργάνωση στον κόσμο, το Mundobasket. H Bet365 ως μια από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες στο χώρο δεν θα μπορούσε να λείψει από τη γιορτή του μπάσκετ. Μέσα στη πλατφόρμα της “Πράσινης” θα βρούμε αγορές όλων των ειδών για τις αναμετρήσεις και τις ομάδες αλλά και για τους παίκτες.

Από τα ματς Ανγκόλα - Ιταλία και Φινλανδία - Αυστραλία που ανοίγουν την αυλαία του τουρνουά μέχρι και τον μεγάλο τελικό του Μουντομπάσκετ, στη Bet365 θα έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε όλα τα γεγονότα, καθώς επίσης και να απλώσουμε τα χέρια μας σε πολλά μακροχρόνια στοιχήματα.

Στις παρακάτω παραγράφους θα δούμε πιο αναλυτικά τι έχει να προσφέρει η εταιρία όσον αφορά τις στοιχηματικές αγορές, καθώς και τις αποδόσεις που θα λάβουμε, ανάλογα με τη γκανιότα του παρόχου για το μπάσκετ γενικά και για το τουρνουά πιο συγκεκριμένα. Ακόμα, θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία στις υπηρεσίες της πλατφόρμας και πως μπορούμε να τις εκμεταλλευτούμε και ποιες προσφορές μπορεί να φανούν χρήσιμες σε αυτόν στοιχηματικό μαραθώνιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της FIBA.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE BETTING!

Οι αποδόσεις του Μουντομπάσκετ στη Bet365

Προτού ποντάρουμε στους αγώνες του Mundobasket στη Bet365, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν μας “κάνουν” οι αποδόσεις του κάθε σημείου και κατά πόσο αξίζει να ποντάρουμε τα χρήματα μας σε αυτό. Παρακάτω θα μιλήσουμε για τη γκανιότα που θα βρούμε στις κύριες αγορές της διοργάνωσης αλλά και χαρακτηριστικά παραδείγματα που αφορούν μακροπρόθεσμα και ειδικά στοιχήματα.

Η συνολική γκανιότα στο Bet365

Αν θέλουμε να πάρουμε μια ιδέα για τη γκανιότα που θα συναντήσουμε στην εταιρία, τότε οι κύριες αγορές είναι αυτές που θα μας δώσουν την καλύτερη εικόνα. Κατά μέσο όρο, η γκανιότα για τις αναμετρήσεις του Mundobasket στη Bet365 βρίσκεται κοντά στο 4%. Ωστόσο υπάρχουν και περιπτώσεις που μπορεί να υπερβεί αυτό το όριο.

Στο τουρνουά θα δούμε πολλούς αγώνες με ξεκάθαρα φαβορί σε αρκετά χαμηλές αποδόσεις. Ένα παράδειγμα είναι ο αγώνας του Μεξικό με το Μαυροβούνιο όπου οι αποδόσεις βρίσκονται στο 4,5 για τους τυπικά γηπεδούχους και στο 1,22 για την βαλκανική χώρα. Βάση αυτών των τιμών, το ποσοστό της γκανιότας του 4% επιβεβαιώνεται. 

Ωστόσο στα μπασκετικά στοιχήματα πολλοί προτιμούν τα σημεία με χάντικαπ ή το ποντάρισμα σε over/under συνολικών πόντων. Και στις δύο περιπτώσεις σε αυτό το παράδειγμα, υπάρχει η απόλυτη ισορροπία στις αποδόσεις. Είτε πρόκειται για την περίπτωση του χάντικαπ (+9 Μεξικό, -9 Μαυροβούνιο) είναι για το over/under 155,5 συνολικών πόντων, η απόδοση είναι 1,90 σε όλα τα σημεία. Σε αυτή την περίπτωση η γκανιότα παίρνει τη μέγιστη τιμή της και ανεβαίνει στο 5%.

Οι αποδόσεις για τον νικητή του Mundobasket

Όταν μιλάμε για μακροχρόνια στοιχήματα, ο νικητής της διοργάνωσης είναι το πιο βασικό και ίσως το πιο αγαπημένο για τους παίκτες. Στα παγκόσμια κύπελλα μπάσκετ το φαβορί συνήθως είναι προφανές και αυτό δεν αλλάζει ούτε στο φετινό Μουντομπασκετ. Η Bet365 προσφέρει τις ΗΠΑ ως το απόλυτο φαβορί στο 1,80. Μάλιστα είχαμε διόρθωση στην τιμή, αφού πήρε ποντάρισμα η Team USA και έπεσε από το αρχικό 2.00. 

Ωστόσο αξίζει να αναφέρουμε ότι οι Αμερικάνοι δεν κατεβαίνουν με το καλύτερο δυνατό ρόστερ αφού πολλά αστέρια του NBA απουσιάζουν. Έτσι, πολύ ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επόμενες κατά σειρά υποψήφιες που μπορούν να σοκάρουν τη διοργάνωση και να μας ανταμείψουν εφόσον έχουμε ποντάρει σε αυτές.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι ο Καναδάς, μια ομάδα που επίσης περιέχει αρκετούς NBAers και δίνεται σαν τέταρτο φαβορί με απόδοση 11,00. Ισπανία και Σερβία είναι ακόμα δύο πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές καθώς πρόκειται για ομάδες με έμπειρους παίκτες και είναι παραδοσιακές δυνάμεις του παγκόσμιου μπάσκετ. Αναφορικά με την Εθνική Ελλάδος, θα την βρούμε αρκετά πιο πίσω να προσφέρεται με 31,00 απόδοση, αφού η απουσία - κυρίως - του Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι ηχηρή και μια από τις μεγαλύτερες όλου του τουρνουά.

Οι αποδόσεις στα ειδικά στοιχήματα

Στα ειδικά στοιχήματα θα δούμε την γκανιότα να ανεβαίνει σημαντικά. Η εταιρία έχει ένα μεγάλο πλήθος ειδικών στοιχημάτων και στα περισσότερα το ποσοστό της γκανιότας είναι σταθερά πάνω από 5% ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να αγγίξει και το 7%.

Στην αναμέτρηση του Καναδά με τη Γαλλία όπου θεωρείται και αμφίρροπη, τα περισσότερα lines που θα βρούμε στο χάντικαπ έχουν γκανιότα 5-6%. Παραδείγματος χάρη, η νίκη του Καναδά με χάντικαπ -5,5 η οποία προσφέρεται στο 3,10 και αντίστοιχα η νίκη της Γαλλίας με χάντικαπ +5,5 με απόδοση 1,34 επιβεβαιώνει αυτό που αναφέραμε προηγουμένως.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE BETTING!

Αν όμως πάμε στα εναλλακτικά σύνολα πόντων αγώνα, εκεί η γκανιότα ανεβαίνει πάνω από το 6%. Στο over/under συνολικών πόντων, στο όριο των 172,5 πόντων, το over έχει την τιμή 2,60 ενώ το under βρίσκεται στο 1,45. Σε αυτή την περίπτωση, η γκανιότα του συγκεκριμένου σημείου βρίσκεται ελάχιστα κάτω από το 7%.

Οι αποδόσεις στα μακροχρόνια στοιχήματα

Τα μακροχρόνια στοιχήματα δεν αφορούν μόνο τον νικητή διοργάνωσης. Οι επιλογές που έχουμε είναι πολλές αν και σε αυτά η γκανιότα αυξάνεται ακόμα περισσότερο και σπάει το φράγμα του 7%. Τα Head 2 Head μακροπρόθεσμα στοιχήματα είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα όπου ποντάρουμε ποια ομάδα θα τερματίσει υψηλότερα στη διοργάνωση.

Image removed.

Στο στοίχημα Αυστραλία - Ελλάδα για παράδειγμα, να τερματίσουν τα “καγκουρώ” σε καλύτερη θέση από την Εθνική μας έχει απόδοση 1,33 ενώ αν η Ελλάδα καταφέρει και προχωρήσει περισσότερο από την Αυστραλία στη διοργάνωση, τότε πληρωνόμαστε την απόδοση του 3,05. Η γκανιότα σε αυτό το “δίλημμα” σχεδόν φτάνει το 8%. Αντίστοιχες αποδόσεις θα πρέπει να περιμένουμε και στα υπόλοιπα μακροπρόθεσμα στοιχήματα της εταιρίας.

Οι διαθέσιμες αγορές για το Μουντομπασκετ στη Bet365

Οι αγορές για τις αναμετρήσεις του Mundobasket στη Bet365 θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες, καθώς η εταιρία έχει φροντίσει να συμπεριλάβει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχήματα σε όλες τις κατηγορίες.

Εννοείται πως θα βρούμε κύριες αγορές για όλες τις αναμετρήσεις όπως το νικήτη αγώνα, νικητή με χάντικαπ και over/under πόντων αγώνα. Επίσης, οι ίδιες επιλογές ισχύουν και για κάθε περίοδο ή ημίχρονο ξεχωριστά, όπως επίσης και το στοίχημα τριπλής επιλογής όπου πιθανό σημείο είναι και η ισοπαλία.

Από εκεί και έπειτα έχουμε αρκετά έξτρα στοιχήματα που αξίζουν προσοχής. Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν αγορές όπως πρώτος στους 20 πόντους, Διαφορά νίκης, ημίχρονο τελικό και περίοδος με το υψηλότερο σκορ. 

ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE BETTING!

Επιπλέον, στις αγορές για το Μουντομπάσκετ στη Bet365 θα βρούμε και πολλές συνδυαστικές επιλογές σαν το χάντικαπ αγώνα και συνολικοί πόντοι. Ακόμα, θα πρέπει να αναφέρουμε τα πάρα πολλά εναλλακτικά lines που προσφέρει η εταιρία στα χάντικαπ και στα over/under πόντων.

Στα μακροχρόνια στοιχήματα θα βρούμε επίσης μια πολύ μεγάλη γκάμα αγορών που αφορούν ομάδες αλλά και παίκτες. Όσον αφορά τις ομάδες, ο νικητής του τουρνουά είναι  δημοφιλέστερη αγορά. 

Ωστόσο μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνουν επιλογές όπως ποια ομάδα θα κερδίσει τον όμιλό της, ποια θα προκριθεί από τον όμιλο ή ποια θα αποκλειστεί, οι Head 2 Head επιλογές αλλά και από ποιον όμιλο θα προκύψει ο νικητής της διοργάνωσης. Επίσης έχουμε και την αγορά του στοίχημα χωρίς φαβορί, όπου μπορούμε να ποντάρουμε στο νικητή της διοργάνωσης χωρίς το σημείο των ΗΠΑ.

Εάν θέλουμε να ποντάρουμε σε μακροχρόνια παικτών στο Μουντομπάσκετ, η Bet365 μας δίνει και εκεί αρκετή ποικιλία. Το πιο συνηθισμένο σημείο είναι ο MVP του τουρνουά, παρόλα αυτά έχουμε τη δυνατότητα να ποντάρουμε επίσης στον κορυφαίο σκόρερ, στον κορυφαίο σε ασίστ ή ριμπάουντ και στον παίκτη με τις περισσότερες τάπες. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρόμοιες αγορές παικτών θα βρούμε και για κάθε ομάδα ξεχωριστά (πχ πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος).

Live Streaming και άλλες υπηρεσίες στο Mundobasket 2023 στη Bet365

Το live betting είναι αναπόσπαστο κομμάτι της στοιχηματικής εμπειρίας. Έτσι λοιπόν οι αναμετρήσεις του Mundobasket στη Bet365 δεν θα μπορούσαν να λείπουν για ζωντανό στοιχηματισμό. Μέσω της εξαιρετικής πλατφόρμας της εταιρίας έχουμε τη δυνατότητα να βλέπουμε την εξέλιξη της κάθε αναμέτρησης και να ποντάρουμε αναλόγως. Επίσης θα υπάρχει live ενημέρωση των στατιστικών και όλων των απαραίτητων πληροφοριών ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν καλύτερη εικόνα της κάθε αναμέτρησης πριν ποντάρουμε. Ωστόσο δεν αναμένεται να υπάρξει live video streaming των αγώνων του Μουντομπασκετ στη Bet365 λόγω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

ΚΟΡΥΦΑΙΟ LIVE BETTING!

Εκτός από το live betting, για το Mundobasket στη Bet365 θα βρούμε και πολύ χρήσιμες υπηρεσίες που θα μας μας βοηθήσουν αρκετά με τα κέρδη μας. Η εταιρία μας παρέχει ένα εξαιρετικό σύστημα bet builder το οποίο ονομάζει “Φτιάξε αγορά”. Εκεί θα δούμε όλες τις διαθέσιμες αγορές που είναι συμβατές με την υπηρεσία και θα μας επιτρέψει να φτιάξουμε ένα δελτίο με πολλαπλά σημεία από μία αναμέτρηση.

Από τη στιγμή που αναφέραμε το live betting, δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και την υπηρεσία του cash out η οποία χρησιμοποιείται κατά κόρον στον ζωντανό στοιχηματισμό. Όπως σε όλες τις διοργανώσεις έτσι και στο Μουντομπάσκετ, η Bet365 προσφέρει γρήγορο και πολύ εύχρηστο cash out ώστε να εξασφαλίσουμε τα κέρδη μας ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα ή τουλάχιστον να μειώσουμε τη χασούρα. Φυσικά η υπηρεσία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και εκτός live, όπως για παράδειγμα να κλείσουμε ένα δελτίο παρολί.

Οι προσφορές για το Μουντομπάσκετ 2023 στη Bet365

Έφτασε η στιγμή να μιλήσουμε και για τις προσφορές του Mundobasket στη Bet365. Μιας και αναφερόμαστε στο μπάσκετ, θα πρέπει οπωσδήποτε να επισημάνουμε τη προσφορά πρώιμης πληρωμής. Επίσης κάποια στοιχήματα για το Μουντομπάσκετ, η Bet365 τα προσφέρει με ενισχυμένη απόδοση. Μπορείτε να τα δείτε στο ειδικό section της εταιρίας και να τα ελέγχετε πριν ποντάρετε ώστε να εκμεταλλευτείτε μια μεγαλύτερη απόδοση από την αναμενόμενη.

Επιπλέον η εταιρία δίνει ενίσχυση αποδόσεων σε παρολί εφόσον τηρούνται κάποιες συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Οπότε πριν τοποθετήσετε το παρολί σας με αγώνες του Μουντομπασκετ στη Bet365, μελετήστε πως λειτουργεί η συγκεκριμένη προσφορά για να επωφεληθείτε και να αυξήσετε τα κέρδη σας. Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα λόγω του κανονισμού της εμπορικής επικοινωνίας της ΕΕΕΠ. Ωστόσο μπορείτε να βρείτε περισσότερες προσφορές και πληροφορίες για τις διαθέσιμες προωθητικές ενέργειες αναφορικά με το παγκόσμιο κύπελλο μπάσκετ και όχι μόνο στη σελίδα της στοιχηματικής εταιρίας.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα