Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Σύγκριση Στοιχηματικών

H σύγκριση στοιχηματικών είναι ένας εύκολος τρόπος για να βρεις τη στοιχηματική που σου ταιριάζει. Διαλέγεις τις δύο στοιχηματικές που θέλεις να συγκρίνεις, βλέπεις με μία ματιά τι προσφέρει η καθεμία σε βασικές κατηγορίες, τα χαρακτηριστικά, την σύγκριση αποδόσεων και τη βαθμολογία της. Οταν βγάλεις τα συμπεράσματά σου και αξιολόγηση των στοιχηματικών, μπορείς  εύκολα να κάνεις εγγραφή σε όποια σου ταιριάζει, επιλέγοντας το κουμπί «Εγγραφή» μέσα από το Bet.gr.

Αποδόσεις
9.5
ΓΚΑΝΙΟΤΑ
Pregame
0-3%
Γενικά
0-3%
Ποδόσφαιρο
0-3%
Τένις
0-3%
Μπάσκετ
0-3%
Εξυπηρέτηση Πελατών
9.2
ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email
Τηλέφωνο
+1
Live Chat
ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΤσέχικαΤσέχικα
ΕλληνικάΕλληνικά
+12
ΔανικάΔανικά
ΔανέζικαΔανέζικα
Norwegian NynorskNorwegian Nynorsk
ΙαπωνικάΙαπωνικά
ΠολωνικάΠολωνικά
ΤσέχικαΤσέχικα
ΣλοβένικαΣλοβένικα
ΙσπανικάΙσπανικά
ΙταλικάΙταλικά
Portuguese, PortugalPortuguese, Portugal
ΡουμάνικαΡουμάνικα
ΡώσικαΡώσικα
Mobile site
9.5
ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
Κινητό
Tablet
Live Betting
9.6
LIVE STREAMING
Κινητό
Tablet
Προσφορές
9.2
Τελική συνολική αξιολόγηση
9.4
Αποδόσεις
9.6
ΓΚΑΝΙΟΤΑ
Pregame
0-3%
Γενικά
0-3%
Ποδόσφαιρο
0-3%
Τένις
0-3%
Μπάσκετ
0-3%
Εξυπηρέτηση Πελατών
9.5
ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Email
+5
Viber Messenger
Live Chat
ΓΛΩΣΣΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΕλληνικάΕλληνικά
ΑγγλικάΑγγλικά
Mobile site
9.6
ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ
Κινητό
Tablet
+1
Desktop
Live Betting
9.2
LIVE STREAMING
Κινητό
Tablet
+1
Desktop
Προσφορές
9.4
Τελική συνολική αξιολόγηση
9.5
Τι να προσέξετε στη σύγκριση

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα είναι μεγάλος, το επίπεδο έχει ανέβει κι εσύ καλείσαι να διαλέξεις την στοιχηματική που έρχεται περισσότερο κοντά στα δικά σου «θέλω». Το κάθε site έχει τα δικά της «όπλα» ώστε να προσεγγίσει περισσότερο κόσμο και να κάνει περισσότερες εγγραφές. 

Μεγαλύτερες αποδόσεις, Live Streaming*, Cash Out*, Ασιατικά Χάντικαπ, Build a Bet και ο Ιππόδρομος είναι κάποιες από τις υπηρεσίες που μπορείτε να βρείτε στις νόμιμες στοιχηματικές της Ελλάδας. Οπως, φυσικά, είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τους τρόπους πληρωμής, αν αυτοί σε εξυπηρετούν.

Σύγκριση αποδόσεων στοιχηματικών

Αν πεις ότι πριν κάνεις την εγγραφή σου σε κάποια στοιχηματική δεν κοιτάς τις αποδόσεις, θα είναι ψέμα. Οι αποδόσεις είναι πολύ σημαντικές για όλους όσους ασχολούνται με το στοίχημα και είναι σημαντικό να ξέρεις ότι αυτή επηρεάζεται από την γκανιότα. Οσο χαμηλότερη είναι η γκανιότα μιας στοιχηματικής πλατφόρμας, τόσο υψηλότερη θα είναι η απόδοση που θα σου δώσει και το αντίστροφο.

Το Bet.gr, μέσω της συγκεκριμένης κατηγορίας, σου δίνει τη δυνατότητα να συγκρίνεις τις αποδόσεις που σου προσφέρουν οι στοιχηματικές, αλλά και τις γκανιότες που έχουν σε κάθε άθλημα! Ο στόχος μας είναι να σε βοηθήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο στην προσπάθειά σου να διαλέξεις την καλύτερη στοιχηματική για να κάνεις την εγγραφή σου. 

Προσφορές*

Εκτός από τις αποδόσεις, μπορείς να συγκρίνεις και τις προσφορές* που δίνει η κάθε στοιχηματική πλατφόρμα. Ο συγκεκριμένος τομέας είναι αρκετά σημαντικός και θα πρέπει οπωσδήποτε να τον... τσεκάρεις πριν κάνεις την εγγραφή σου σε μια στοιχηματική. Ολες οι νόμιμες πλατφόρμες που υπάρχουν στη χώρα μας, σε καθημερινή βάση κάνουν προσφορές* σε διάφορα αθλήματα, με στόχο να ικανοποιήσουν τον παίκτη που έχει κάνει ήδη εγγραφή σε αυτές, αλλά και για να προσελκύσουν καινούριους. Στη σύγκριση του Βet.gr λοιπόν, μπορείς να δεις και ποιες στοιχηματικές κάνουν τις καλύτερες προσφορές*

Στοίχημα από κινητό/Mobile site

Στην εποχή που ζούμε, τα πάντα γίνονται μέσα από το κινητό. Ενα από αυτά είναι και το στοίχημα. Πλέον, όλο και περισσότεροι παίκτες παίζουν μέσα από την τηλεφωνική τους συσκευή και φανταζόμαστε ότι ένας από αυτούς είσαι και εσύ. Είναι κομβικής σημασίας για μια στοιχηματική πλατφόρμα να έχει ένα καλό mobile σάιτ ή καλύτερα να διαθέτει ένα δικό της application. Με αυτά θα μπορέσεις να ποντάρεις γρήγορα στο live betting, αλλά και να πραγματοποιήσεις τις συναλλαγές σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Πριν κάνεις την εγγραφή σου σε μία στοιχηματική, βεβαιώσου ποια έχει το καλύτερο mobile σάιτ, μέσα από τη σύγκριση του Bet.gr.

Εξυπηρέτηση πελατών

Καλά όλα τα παραπάνω, αλλά ένα πολύ σημαντικό στοιχείο είναι και η σχέση που υπάρχει μεταξύ παίκτη και στοιχηματικής. Αυτή κυρίως διαμορφώνεται από την επικοινωνία που έχουν οι δύο πλευρές. Αν μια πλατφόρμα σου προσφέρει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της, σε διάφορες γλώσσες και οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, σε έχει... κερδίσει με το καλημέρα. Δες και σύγκρινε στο Bet.gr τους τρόπους επικοινωνίας που σου προσφέρει η κάθε στοιχηματική, αλλά και τις γλώσσες με τις οποίες μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί της. 


Αξιολόγηση στοιχηματικών

Παραπάνω μπορείτε να δείτε εύκολα και γρήγορα όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των στοιχηματικών site, κάνοντας τη μεταξύ τους σύγκριση. Από τη βαθμολογία τους σε όλες τις βασικές κατηγορίες, προκύπτει η τελική αξιολόγηση, η οποία θα σας βοηθήσει να επιλέξετε σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα θα ανοίξετε λογαριασμό.

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.