Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Bet.gr: Ανακάλυψε τον απόλυτο στοιχηματικό οδηγό!

bet.gr

Στο Bet.gr θα βρείτε αναλυτική παρουσίαση των νόμιμων στοιχηματικών sites στην Ελλάδα, αξιολόγηση και πληροφορίες για τις προσφορές* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) και τις υπηρεσίες που διαθέτουν. Μπορείτε να κάνετε σύγκριση στοιχηματικών, να διαβάσετε τα τελευταία στοιχηματικά νέα και να λύσετε όσες απορίες έχετε σχετικά με το στοίχημα, μέσα από τα αντίστοιχα άρθρα του Bet.gr.

Νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες

Οι έμπειροι συνεργάτες του Bet.gr ήρθαν σε επαφή με τις στοιχηματικές αλλά και με πολλούς παίκτες που παίζουν στοίχημα σ’ αυτές, ώστε να γίνει η σωστή παρουσίαση και αξιολόγηση των εταιριών. Μπορείτε με μία ματιά να τσεκάρετε πόσο καλή είναι μια στοιχηματική πλατφόρμα σε συγκεκριμένες κατηγορίες, όπως είναι οι αποδόσεις, το Live Betting, η εξυπηρέτηση πελατών, οι πληρωμές και αναλήψεις, οι προσφορές και τα ειδικά στοιχήματα.

Επιπλέον, θα διαβάσετε για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε στοιχηματικής αλλά και τους τρόπους που μπορεί κάποιος να κάνει εγγραφή.

Προσφορές 

Οι στοιχηματικές συνήθως προσφέρουν ένα bonus εγγραφής* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) στους νέους πελάτες τους. Αυτό ποικίλει από στοιχηματική σε στοιχηματική. Από ‘κει και πέρα, ανακοινώνονται και καθημερινές προσφορές* (*ισχύουν όροι και προϋποθέσεις) προς τους πελάτες και μπορείτε να τις βρείτε μαζεμένες στο Bet.gr.

Θεωρία Στοιχήματος

Εχει εξελιχθεί τόσο πολύ το στοίχημα, που μερικές φορές ακούμε άγνωστες λέξεις, είτε σε κάποιο πρακτορείο ΟΠΑΠ, είτε στις στοιχηματικές κουβέντες που γίνονται. Το στοίχημα έχει δανειστεί πολλούς οικονομικούς όρους και όχι μόνο, με αποτέλεσμα να υπάρχουν άγνωστοι όροι σε πολλούς. Μέσα από τα κείμενα του Bet.gr θα σας λυθούν οι απορίες τόσο για τους απλούς όρους (γκανιότα, roi, yield) όσο και τους πιο σύνθετους.

Στοιχηματικά Νέα

Στη συγκεκριμένη κατηγορία θα διαβάσετε όλα τα νέα που αφορούν τη στοιχηματική αγορά. Από τις νέες υπηρεσίες που μπορεί να προσφέρει κάποια στοιχηματική, μέχρι καθημερινές ειδήσεις που αφορούν το Στοίχημα.

Livescores by Bet.gr

Απαραίτητο εργαλείο για κάθε παίκτη του στοιχήματος είναι η Live εξέλιξη των αγώνων. Στα Livescores θα δείτε λεπτομέρειες του κάθε αγώνα (σκόρερ, κάρτες, κ.λπ.), ενώ έχετε τη δυνατότητα να δείτε και τα αποτελέσματα αγώνων ποδοσφαίρου, αλλά και το πρόγραμμα των επόμενων αγώνων.